Posted By Karsten Jensen Posted On

Danmarks absolut billigste varmepumpe eftersyn

Er du den heldige ejer af en varmepumpe, har du sikkert allerede opdaget de mange fordele ved bekendtskabet. Såsom lavere elregning, bedre indeklima og mindre ondt i CO2-samvittigheden.

Men en varmepumpe er ikke en engangsudgift. Alle varmepumper med mere end et kilo kølemiddel kræver et årligt servicetjek. Men bare rolig. Med denne guide i hånden kan du finde Danmarks absolut billigste varmepumpe eftersyn.

Varmepumpe service priser: Hvad koster et varmepumpe eftersyn i gennemsnit?

Et varmepumpe eftersyn kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke gør sit forarbejde. Og der er ingen grund til at takke ja til det første og det bedste tilbud, du får stillet i udsigt.

Priserne for varmepumpe eftersyn kan nemlig svinge meget. Og det er ikke unormalt, at et eftersyn kan koste flere tusinde kroner. I Danmark ligger den gennemsnitlige pris på varmepumpe service i omegnen af 2500 kroner pr. gang. Og da et eftersyn er en tilbagevendende begivenhed, kan det derfor være en (økonomisk) god idé at finde en billigere leverandør.

Billig varmepumpe service – findes det?

Inden du dropper idéen om en varmepumpe, fordi tanken om at skulle betale op imod 3000 kroner årligt giver dig en akut trang til at løsne slipset omkring halsen, så slå kold vand i blodet. Der findes nemlig leverandører, hvor kvalitet og billige priser går hånd i hånd.

Et godt bud på en billig leverandør, hvor kvalitet er i højsædet, er den familieejede virksomhed NovaSolar Service. Her har de hoppet alle de fordyrende mellemled over, og de tilbyder derfor Danmarks absolut billigste varmepumpe eftersyn. Uden binding.

Hvad koster et varmepumpe eftersyn hos NovaSolar Service?

Hos NovaSolar Service kan du vinke farvel til dyre regninger, når varmepumpen skal til eftersyn.

Ved NovaSolar Service får du nemlig Danmarks absolut billigste varmepumpe eftersyn. For med priser fra kun 995 kroner om året for et eftersyn, er der virkelig mange penge at spare i forhold til konkurrenternes tilbud.

Kan jeg få en serviceaftale på varmepumpe eftersyn hos NovaSolar Service?

Ja, det kan du sagtens. Og med en serviceaftale hos NovaSolar Service slipper du for dyre abonnementer og frustrerende bindingsperioder. Der er nemlig ingen bindingsperioder på NovaSolar Services serviceaftaler, så du kan til enhver tid opsige den, hvis dine behov skulle ændre sig.

Hvordan foregår et billigt varmepumpe eftersyn hos NovaSolar Service?

Hos NovaSolar fører de eftersyn med alle typer varmepumper. Både i forhold til mærker og modeller. Du kan enten bestille et eftersyn online på www.novasolar-service.dk eller ringe på telefonnummer: 71 99 94 93 og bestille et uforpligtende tilbud. Dernæst finder I en tid, der passer.

Når montøren ankommer, vil denne kontrollere varmepumpens inde- og udedel. Følgende trin vil indgå i eftersynet.

Service af varmepumpens indedel:

  • Alle samlinger kontrolleres og tjekkes for utætheder
  • Kondensatoren rengøres. Enten med børste eller lufttryk. Rengøringen afsluttes med påsmøring af et middel, der dræber 99% af alle bakterier og mikrober.
  • Snavs, støv og skidt fjernes fra blæsehjulet.
  • Kondensslangen renses for skidt, spindelvæv og lign., så der ikke opstår propper.
  • Afslutningsvis renses grovfilteret, ligesom det indvendige og udvendige plastik rengøres.

Service af varmepumpens udedel:

  • Varmepumpen rengøres indvendigt, og blade, kviste, græs, spindelvæv mv. fjernes med børste eller lufttryk.
  • Varmepumpens propel efterses og eventuelle belægninger rengøres.
  • Aluminiumsribberne børstes for at fjerne eventuelle belægninger eller blade, snavs og lign.
  • Efter eftersynet modtager du en serviceblanket, der dokumenterer, at alle disse trin er efterkommet korrekt.