Posted By Karsten Jensen Posted On

Hvad er operationel leasing? Hvorfor du bør overveje det

Leasing bliver stadig mere populært, og der er mange danskere, der i dag vælger at lave leasing af bil fremfor at købe bilen selv. Har du hørt om leasing, men er du i tvivl om, hvad operationel leasing er specifikt, så får du her en guide til, hvorfor du bør overveje netop denne form for leasing.

Operationel leasing er en all inclusive løsning

En af de allerstørste fordele ved operationel leasing er, at du (afhængigt af det leasingfirma, du vælger) får en all inclusive løsning på en bil. Operationel leasing fungerer nemlig på den måde, at du betaler en førstegangsydelse på bilen og derefter betaler et månedligt beløb. Det månedlige beløb dækker i udgangspunktet service og reparationer, men det kan i visse tilfælde også dække vejhjælp, dæk osv. Det betyder, at de eneste udgifter, du har på bilen udover den månedlige ydelse, er udgifter til forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Du har altså mulighed for at have fuldt overblik over din økonomi, fordi der ikke kommer uventede overraskelser, når bilen skal på værksted, da den regning allerede er ordnet.

Med operationel leasing får du også mulighed for at glemme alt om, at bilen taber værdi, imens du kører i den. Du har nemlig leasingaftalen i 24 eller 36 måneder afhængigt af din leasingaftale, og når leasingaftalen udløber, afleverer du blot bilen tilbage. Det er dog en god idé, hvis du har et godt overblik over, hvor meget du kører i bil, når du skal have operationel leasing, da din leasingaftale indeholder, hvor meget du må køre pr. år. Kører du mere end det, du har aftalt med din leasingudbyder, kan det blive dyrt for dig, når du afleverer bilen tilbage.

Få mere fleksibilitet med operationel leasing

Med en aftale om operationel leasing får du også masser af fleksibilitet. Fordi leasingaftalen typisk løber 24 eller 36 måneder, kan du efter behov skifte bil med få års mellemrum. Ved du på forhånd, at dine behov for en bil ændrer sig i løbet af de næste par år, kan du altså med ro i maven skifte bil, når leasingaftalen udløber, fordi du ikke hæfter for restværdi på bilen og ikke selv skal sælge bilen videre. Vil du vide mere om operationel leasing, kan du på agilease.dk finde en operationel leasing guide, som giver dig al information, som du har behov for.

Find din drømmebil hos Agilease

Er der en særlig bil, du drømmer om, kan du helt sikkert finde en god leasingaftale om operationel leasing hos Agilease, så du kan opfyldt lige præcis din bildrøm. Agilease har et bredt udvalg af let brugte premiumbiler til leasing til en god pris, så du får mest muligt for dine penge, og de sørger for en leasingaftale, der er tilpasset den enkelte kundes præferencer. Agilease samarbejder med værksteder i hele landet, og de har også mulighed for at levere biler alle steder i Danmark, så din bopæl betyder intet for at få opfyldt din bildrøm hos Agilease.