Posted By Karsten Jensen Posted On

El ladcyklen: Derfor tilvælger flere danske familier den

I en tid der er præget af en grad af miljøbevidsthed der aldrig er set tidligere, så kommer det bestemt ikke som den helt store overraskelse at mange danskere også ønsker sig grønne transportmidler. Muligvis af denne grund har elcyklen de seneste år vundet meget terræn i den kollektive bevidsthed. Men vidste du at en elcykel faktisk ikke bare er en elcykel. Der findes nemlig adskillige modeller på markedet i dag med deres helt egne karaktertræk og styrker. En af de modeller der virkelig er gået hen og blevet utroligt populær herhjemme i landets storbyer er el ladcyklen, der specifikt er designet til at give bilerne benhård konkurrence. Og grundene til dette er mange. Prøv f.eks. bare at læse videre her, og se hvorfor så mange danskere i dag kalder en el ladcykel for deres nye yndlings transportmiddel.

1. Tid sparet er tid vundet

Enhver der har boet i en større by ved hvor vanskeligt det er at bevæge sig fra A til B i bil. Storbyens veje og gader er nemlig plaget af en overdreven mængde trafik, der gør det særdeles problematisk i det hele taget at komme ud af stedet. Heldigvis kan man med en el ladcykel nu langt hurtigere komme rundt i byen, så man ikke længere behøver stresse over at sidde fast i trafikken. Dette er blot en af grundene til el el ladcyklens store popularitet.

2. Et grønt transportmiddel

Som nævnt ovenfor, så forurener en el ladcykel stort set ikke, hvilket gør den til et særdeles attraktivt transportmiddel for folk der er trætte af at slippe CO2 ud i atmosfæren.

3. Et billigt transportmiddel

En el ladcykel er desuden et rigtigt billigt transportmiddel – og især hvis man sammenligner den med bilen. Det eneste der kræves for at cyklen fungerer er jo nemlig blot et batteri, en motor og så ens benmuskler. Og uden den dyre månedlige benzinregning, så kan man sagtens forstå hvorfor mange folk er så glade for deres el ladcykel.

4. Perfekt til familien

En el ladcykel kommer på samme måde som Christianiacyklen med en praktisk opbevaringskasse foran, hvilket gør den perfekt til familier med mindre børn. For med en el ladcykel kan man jo nemlig bare cykle derudad med børnene sikkert placeret i kassen foran. Og selv hvis man ikke har børn, så vil kassen på en el ladcykel også kunne finde anvendelse. Den kan nemlig også snildt anvendes til at opbevare alt fra familiehunden til indkøbsposerne fra det lokale supermarked.

5. Ekstra motion

Sidst men ikke mindst, så skal man endelig ikke lade sig snyde af el ladcykel betegnelsen. Man skal nemlig stadigvæk trampe i pedalerne. Motoren er der jo bare for at give en hjælpende hånd med på vejen. Så med en el ladcykel, så får man oven i købet også lidt ekstra motion hvilket der nok ikke er mange der vil have særligt meget imod.

Så der har du det. Fordelene er mange med en el ladcykel, og ulemperne ganske få – hvis de da overhovedet eksisterer. Find din nye el ladcykel på siden her.