Skrevet af Karsten Jensen Publiceret

Køb af terrassedørsgreb: 4 ting du skal huske

Vil du gerne sikre dit hus bedre, eller er du bare på udkig efter et nyt terrassedørsgreb? Så er der flere ting at huske på, for at det at åbne og lukke din terrassedør bliver nemt, samtidig med at du undgår ubudne gæster. Her får du 4 gode råd til, hvad du skal huske, når du skal vælge terrassedørsgreb.

1. Vælg et terrassedørsgreb, der kan sikre dit hjem

Rigtig mange indbrud sker ved, at en rude bliver smadret i terrassedøren, og at indbrudstyven stikker hånden ind og åbner døren indefra. Det er enormt nemt for indbrudstyven at komme ind den vej, og vedkommende kan hurtigt komme ud igen med masser af dine ejendele. Men når du skal have nyt terrassedørsgreb, kan du vælge et, der også sikrer dit hjem. Det kan gøres helt simpelt ved bare at vælge et terrassedørsgreb med lås, så tyven ikke kan åbne døren indefra på samme måde.

2. Find ud af, om du skal have kodelås eller lås med nøgle

Vælger du et terrassedørsgreb, der kan sikre dig mod indbrud, så skal du også finde ud af, om du skal have et terrassedørsgreb med kodelås eller lås med nøgle. Er I mange mennesker i husstanden, så kan det være nemt bare at have en kode på dit terrassedørsgreb, for så behøver der ikke være så mange nøgler i omløb. En kodelås kan også være smart, hvis du skal kunne åbne terrassedøren hurtigt uden at skulle finde en nøgle frem. En lås med nøgle er til gengæld en nem måde at holde styr på, hvem der kan åbne dit terrassedørsgreb, og på ShobDK.dk kan du både finde terrassedørsgreb med kodelås og lås med nøgle samt få lavet flere nøgler, hvis det er nødvendigt.

3. Husk at vælge terrassedørsgreb, efter hvilken vej døren åbner

Det kan virke som en lille ting, men når du vælger et terrassedørsgreb, så skal du vælge det efter, hvilken vej døren åbner, og hvilken side af døren dit terrassedørsgreb skal sidde. Der findes både terrassedørsgreb, der åbner til højre og til venstre, så du kan vælge den løsning, der passer til din terrassedør.

4. En synlig lås kan forhindre indbrud

Alene det, at indbrudstyven kan se en lås udefra, kan gøre, at vedkommende ender med ikke at bryde ind. Det er derfor også et tydeligt signal om, at du har tænkt dig om, i forhold til sikring af dit hus, og det er endnu en ting, der kan sørge for, at du ikke får indbrud i dit hjem.

Vil du også sikre dit hjem med et terrassedørsgreb med lås, så kan du finde et bredt udvalg af terrassedørsgreb med både kodelås og lås med nøgle hos ShobDK.dk. Er du nysgerrig på, hvilke modeller der findes, eller vil du bare finde dit terrassedørsgreb med det samme, så køb her hos ShobDK.dk, hvor du også finder masser af andre produkter til at sikre dit hjem, samt andre produkter til boligen og haven.