Skrevet af Karsten Jensen Publiceret

Valg af havemøbler 2021: 4 tips til at vælge de rette

Foråret er over os, og med det kommer der en helt ustyrlig trang til at opholde sig udendørs – især hvis du har have. Overvejer du at skulle have nye havemøbler i år, så kan det være svært at finde de helt rigtige – men her får du 4 tips til at vælge havemøbler, som du ikke har lyst til at bytte igen.

1. Tænk over om du er til metal, plastik eller træ

Havemøbler i forskellige materialer har også forskelligt udtryk, og derfor er det en god idé fra starten at tænke over, hvilket materiale du gerne vil have, dine havemøbler er lavet af. Typisk er havemøbler lavet af enten træ, plastik eller metal, så det er en god idé at overveje, om du gerne vil bruge tid på at vedligeholde dine havemøbler af træ, eller om du hellere vil have en løsning af metal eller plastik, der ikke kræver nær så meget vedligeholdelse.

2. Vælg enten en klassisk eller mere moderne stil til dine havemøbler

Alle møbler findes i forskellige designs, og havemøbler er ingen undtagelse. Derfor er det også en god idé at gøre dig nogle overvejelser om, hvilken stil du gerne vil have i din have. Er du til den klassiske stil, kan det være en god idé at gå efter havemøbler á la Skagerak, der for eksempel har lavet bordet Selandia Folding Table, der er et meget klassisk, men også rigtig flot havebord. Er du mere til moderne havemøbler, kan du for eksempel kigge på HAY havemøbler, der findes i mange forskellige udformninger og farver, men som stadig er inspireret af den skandinaviske minimalistiske stil.

3. Overvej dine behov, inden du køber havemøbler

Der findes rigtig mange forskellige havemøbler, så før du køber, er det smart at overveje dine behov. Tænk for eksempel over, om du vil have separate stole, om du er mere til en løsning med bænke, eller om du bare vil have en solseng i haven. Overvej også, om du vil have ét stort bord, flere små borde eller bare et plantebord. Der er nemlig masser af forskellige muligheder, så du kan indrette din have, så den passer perfekt til dig.

4. Indret haven med behagelige havemøbler, som du har lyst til at bruge

Noget af det vigtigste, når du kigger på havemøbler, er, at du vælger nogle behagelige havemøbler, som du også har lyst til at bruge, når du endelig er i haven. Dine havemøbler skal være indbydende, så du får lyst til at komme udenfor og slappe af i din have, enten alene eller med venner og familie.

På trendyliving.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige havemøbler fra masser af forskellige brands, og hos TrendyLiving får du prisgaranti, så du ved, at du får en god pris på dine nye havemøbler. Derudover kan TrendyLiving tilbyde dag til dag levering på lagervarer, så ligeså snart vejret er til det, kan du tage dine nye havemøbler i brug.