Posted By Karsten Jensen Posted On

Hvad koster Mitsubishi varmepumpe og hvor køber du den?

Er du på udkig efter at opvarme dit parcelhus, sommerhus eller kolonihavehus  på en billig og ikke mindst grøn måde. Så burde du måske overveje at skifte dit gamle olie- eller gasfyr ud med en splinterny Mitsubishi luft til luft varmepumpe. Mitsubishi er nemlig en af de helt store spillere, når det kommer til varmepumper – og med god grund. For med en Mitsubishi luft til luft varmepumpe er du nemlig ikke blot garanteret kvalitet i topklasse, men såmænd også en af de mest miljøvenlige varmepumper på markedet i dag. Men hvad koster en Mitsubishi varmepumpe så, og hvor kan du få fingrene i en af slagsen. Læs videre her, og få svaret.

1. En varmepumpe til ethvert behov

Mitsibishi er et kæmpestort selskab med mange års erfaring på bagen, når det kommer til at producere luft til luft varmepumper i uovertruffen kvalitet. Du kan derfor være sikker på at finde en Mitsubishi varmepumpe, der passer til både din pengepung, såvel som dine behov. Så uanset om du ønsker at opvarme dit sommerhus eller måske blot stuen derhjemme på villavejen, så vil du bestemt ikke gå galt i byen ved at vælge Mitsibishi. Og priserne er desuden (og heldigvis) da også til at tage og føle på. Det vil nemlig ikke komme til at koste dig mere end et sted mellem 6-16,000 kroner at få en Mitsubishi varmepumpe derhjemme – inklusiv monteringen oven i købet. Køb din Mitsubishi varmepumpe her.

2. Energieffektiv opvarmning

Når dette så er sagt, så er der udover prisen på selve varmepumpen også andre gode grunde til at vælge en Mitsubishi varmepumpe – der sidste ende kan komme til at spare dig en hel del penge. Mitsubishi varmepumper er nemlig særdeles effektive, når det kommer til selve opvarmningen. Faktisk er varmepumperne fra Mitsibishi specifikt designet til at kunne håndtere det kolde skandinaviske klima – og det er uanset om der er 10 eller -30 grader udenfor – og med så lille et energiforbrug som overhovedet muligt. Så hvis du er på jagt efter billig men pålidelig varme, så bør en Mitsubishi varmepumpe bestemt stå allerøverst på din ønskeliste.

3. Pengene vil tjene sig selv ind igen

På trods af de penge de selvfølgelig vil koste dig, at investere i en Mitsubishi varmepumpe, så skal du dog ikke lade dig afskrække af dette. For med de mindre varmeregninger vil pengene såmænd hurtigt tjene sig selv ind igen. Du bør derfor tænke på din nye varmepumpe som en langsigtet investering, der i sidste ende vil give tilbage i tifold. Der vil nemlig være op til 60% at spare på den årlige varmeregning, og set i dette lys vil en Mitsubishi varmepumpe således være en mere end ok investering.

4. Mindre støj

Nu skal det hele selvfølgelig ikke kun handle om penge. Du får til sidst nemlig også en anden fordel ud af at vælge en Mitsubishi varmepumpe. Mitsubishi varmepumper hører nemlig til nogle af de mest støjsvage varmepumper på markedet i dag. Faktisk producerer mange af deres varmepumper så lidt som 19 decibel støj, hvilket er endnu mindre støj end en almindelig (og selvfølgelig langt mindre) computer producerer.