Posted By Karsten Jensen Posted On

Leasing af bil: Step-by-step til den bedste billeasing

Leasing af bil er i løbet af de seneste 10-15 år i stadigt stigende grad blevet en af danskernes foretrukne måder at køre bil på. Og grundene til denne popularitet er bestemt til at tage og føle på. Leasing giver dig nemlig en lang række klokkeklare økonomiske fordele, som et almindeligt bilkøb ganske enkelt på ingen måde kan hamle op med. Så hvis store økonomiske besparelser og et fantastisk udvalg af b.la. premiumbiler lyder som noget for dig, så bør du bestemt læse videre her. For her får du nemlig en handy lille step-by-step guide til den bedste billeasing i dagens Danmark.

1. Vælg mellem to typer billeasing

Som nybegynder kan det ofte være en kende vanskeligt at finde hoved eller hale i de forskellige muligheder indenfor billeasing verdenen. Når dette så er sagt, så bør du som det allerførste sætte dig en smule ind i de forskellige typer billeasing på markedet i dag. Leasing af bil kan nemlig opdeles i to forskellige hovedkategorier:

  • Finansiel leasing: denne type leasing af bil går i grove træk ud på, at man efter at have betalt et indledende beløb forpligter sig til i en fastsat periode at betale en fast månedlig ”leje” på køretøjet. Og efter endt lejekontrakt, så har man nu valget mellem at købe køretøjet eller måske få en anden til at overtage din leasingkontrakt. Finansiel leasing er klart den billigste leasingtype, hvilket indtil fremkomsten af operationel leasing har gjort den til den absolut mest populære leasing af bil metode.
  • Operationel leasing: denne leasingtype er lynhurtigt ved at blive en mindst lige så populær løsning som finansiel leasing. For selvom der her er tale om en lidt dyrere månedlig ydelse med operationel leasing, så får du bestemt en masse for de ekstra penge. For med operationel leasing får du nemlig serviceeftersyn, nye dæk, generel vedligeholdelse og til tider forsikring gratis med i prisen, hvilket desværre ikke er tilfældet med finansiel leasing.

Begge leasingtyper kommer således med deres helt klare fordele og ikke mindst ulemper. Hvis du er på udkig efter den bedste månedlige ydelse, så vil finansiel leasing nok være den bedste løsning. Hvis du til gengæld mere er typen, der ønsker dig garanteret sikkerhed uden ubehagelige økonomiske overraskelser, så er operationel leasing bestemt en langt bedre løsning. Operationel leasing kommer i dag desuden også med en anden fordel med i handlen.

2. Operationel leasing af Premiumbiler hos Agilease

Ja, du hørte rigtigt. Det er faktisk muligt at lease en såkaldt premiumbil som operationel leasing, hvilket bestemt vil falde i rigtig god jord hos mange danske bilentusiaster. For hvem har ikke lyst til at sætte sig ind i en spritny Ferrari for at vise sig lidt frem i de danske sommerlandskab? Og den gode nyhed er, at Agilease i dag kan tilbyde dig et bredt udvalg af de fedeste premiumbiler som operationel leasing . der er med andre ord tale om leasing af bil med alle ubehagelige ekstraudgifter dækket af den månedlige ydelse. Men der er desuden endnu en glimrende grund til at vælge Agilease som din nye leverandør af premium og almindelige biler. Hos Agilease kan du nemlig køre bil alt efter årstiden, idet firmaet tilbyder dig at køre i en ”sommerbil” om sommeren, hvorefter du frit kan skifte til en anden og mere passende ”vinterbil” til de koldere måneder. Læs mere om dine muligheder om leasing af bil hos Agilease.