Posted By Karsten Jensen Posted On

LIFETIME Kidsrooms: Børnesenge udover det sædvanlige

De fleste forældre vil gerne gøre børneværelset eventyrligt for deres børn at opholde sig i, og det skal være et rum, der på én og samme gang skal indbyde til leg, men også være et sted, hvor dit barn har lyst til at sove. Med en LIFETIME Kidsrooms børneseng kan du give dit barn et børneværelse, der indeholder begge dele. Læs mere om en børneseng fra LIFETIME Kidsrooms her.

Indret børneværelset med en børneseng med tema

Har du et barn, der godt kan lide at lege prinsesse på slottet, eller er dit barn mere til at spotte farlige dyr i junglen på børneværelset, så har du helt sikkert følt det som en stor opgave at indrette et værelse, der passer til det. Men med en LIFETIME Kidsrooms børneseng, kan du finde en seng, der lever op til et tema, for en LIFETIME Kidsrooms børneseng er ret meget udover det sædvanlige.

Find for eksempel en husseng med tag, der kan laves til det lækreste beach house på børneværelset, eller vælg en 4-i-1 børneseng, der kan trylles om til et fortidslandskab med tilhørende dinosaurgrotte. Der findes mange forskellige LIFETIME Kidsrooms børnesenge, der både kan indbyde til leg, men som også kan være et sted, som dit barn helt sikkert har lyst til at gå til ro. Og så har LIFETIME Kidsrooms også masser af tilbehør, så uanset hvilken børneseng du vælger, kan du finde tilbehør, der løfter dit barns børneseng til et helt andet niveau.

Find en børneseng, der passer til dit barn

Netop fordi LIFETIME Kidsrooms har så mange forskellige senge at vælge imellem, kan du finde en børneseng, der passer præcis til dit barn. Der er altså både senge til prinsesser, sørøvere, racerkørere, feer, og meget andet. Med en LIFETIME Kidsrooms børneseng kan du slippe dit barns fantasi løs på børneværelset, samtidig med at møblerne fra LIFETIME Kidsrooms er i et flot og enkelt design, der kan passe ind i langt de fleste indretningsstile.

En børneseng fra LIFETIME Kidsrooms er bæredygtig

Men en børneseng skal selvfølgelig ikke bare være sjov og ballade. Derfor er en børneseng fra LIFETIME Kidsrooms også lavet med tanke på miljøet og jordens fremtid, så den er lavet i bæredygtige materialer og i høj kvalitet. Det betyder, at produktionen af dit barns børneseng ikke belaster miljøet mere end højst nødvendigt, og den holder i mange år, så den sagtens kan bruges af dit barn så længe, som den passer ind. Derudover er en børneseng fra LIFETIME Kidsrooms også lavet i Danmark, så der bruges ikke unødvendigt mange ressourcer på at få den fragtet fra ét verdenshjørne til et andet. Og så plantes der tre nye træer for hvert andet træ, virksomheden bruger i deres produktion. En børneseng fra LIFETIME Kidsrooms er altså en børneseng med god samvittighed.

Er du nysgerrig på, hvad LIFETIME Kidsrooms børnesenge egentlig er for nogle, så se udvalget her på lifetimekidsrooms.dk, hvor du også kan finde alt i tilbehør til sengene.